Güncel

Güncel Konular

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi

Ver Fırına Programında Yapılan Fırında Çıtır Tavuk Tarifi ve Hazırlanışı;

MALZEMELER
2 ADET TAVUKGÖĞSÜ
1 YUMURTA
1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 SU BARDAĞI UN
1.5 SU BARDAĞI GALETA UNU
YARIM SU BARDAĞI TOZ PERMASAN
YARIM SU BARDAĞI ÇEKİLMİŞ CEVİZ
1 ÇAY BARDAĞI KORNFLEKS
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 TATLI KAŞIĞI PUL BİBER
2 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YARIM DEMET DEREOTU
5 ADET CHERRY DOMATES
SOS İÇİN
150 GRAM MAYONEZ
2 YEMEK KAŞIĞI HARDAL
2 YEMEK KAŞIĞI BAL
YAPILIŞI
TAVUKLARI PARMAK ŞERİTLER ŞEKLİNDE KESİN
BİR KABA UNUNUZU KOYUN ( UNU HİÇBİR ŞEY İLE KARIŞTIRMAYACAKSINIZ )
AYRI BİR KAPTA 1 YUMURTA, 1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ, 1 ER ÇAY KAŞIĞI TUZ VE KARABİBERİ İYİCE ÇIRPIN
AYRI BİR KAPTA GALETA HARCINIZ İÇİN GERİYE KALAN BÜTÜN MALZEMELERİ BİR KAPTA KARIŞTIRIN
DOĞRADIĞINIZ TAVUKLARI ÖNCE UNA SONRA YUMURTAYA VE ARDINDAN GALETAYA BATIRIP FIRIN TEPSİSİNE DİZİNİZ • 180 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA TAVUKLARINIZI PİŞİRİN VE RESİMDEKİ GİBİ SÜSLEYEREK SERVİS EDİN.
SOSUN YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELERİ İYİCE ÇIRPIP SERVİS EDECEĞİNİZ KABA KOYUN.
Fırında Çıtır Tavuk Tarifi Reviewed by OK Medya on 08:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.