Güncel

Güncel Konular

Tavuklu Sebzeli Bohça Tarifi

Ver Fırına Programında Yapılan Tavuklu Sebzeli Bohça Tarifi ve Yapılışı;

MALZEMELER
2 ADET YUFKA
1 ADET SOĞAN
2 DİŞ SARIMSAK
1 ADET RENDE HAVUÇ
2 ADET KIRMIZI BİBER
3 ADET YEŞİL BİBER
2 ADET TAVUK GÖĞSÜ
TUZ
KARABİBER
TARÇIN
KÖRİ
ÜZERİ İÇİN
1 YUMURTA SARISI
50 GR KAŞAR PEYNİRİ
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELERİ JULYEN DOĞRAYIN VE TAVADA HAFİF SOTELEYİP BAHARATLANDIRIN.
YUFKALARI KÜÇÜK ÇEMBER KALIP İLE KESİN. ORTALARINA YETERİ KADAR YAPTIĞINIZ HARÇTAN KOYUP TOP ŞEKLİNDE YUFKANIN AĞZINI KAPATIP BORCAMA KOYUN. ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP RENDE KAŞAR KOYUP 200 DERECE FIRINDA PİŞİRİN.
RESİMDEKİ GİBİ SERVİS EDİN.
Tavuklu Sebzeli Bohça Tarifi Reviewed by OK Medya on 05:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.