Krokanlı Milföy Tarifi

Ver Fırına Programında Yapılan Krokanlı Milföy Tarifi ve Yapılışı;

Krokanlı Milföy Yapıışı
MALZEMELER
1 PAKET MİLFÖY
3 ADET OLGUN MUZ
225 GR ŞEKER
8 ADET YUMURTA SARISI
60 GR UN
45 GR MISIR NİŞASTASI
1 ADET ÇUBUK VANİLYA
75 GR KREMA
KAVRULMUŞ FINDIK
750 ML SÜT
YAPILIŞI
MİLFÖYLER İKİ MUFFIN KALIBININ ARASINDA SIKIŞTIRILARAK 200 FIRINDA 25-30 DK KADAR PİŞİRİLİR.
PASTACI KREMASI İÇİN 8 ADET YUMURTA SARISI İLE 225 GR ŞEKER İYİCE ÇIRPILIR. BİR YANDA 750 ML SÜT 1 ADET ÇUBUK VANİLYA İLE OCAKTA ISINMAYA ALINIR. MAYONEZ KIVAMINDAKİ KARIŞIMA YAVAŞ YAVAŞ SÜT EKLENEREK ILITILIR. ARDINDAN OCAĞA ALINIP FOKURDAYANA KADAR PİŞİRİLİR VE SOĞUMAYA BIRAKILIR. PİŞEN MİLFÖYLERİN İÇİNE SOĞUYAN KREMA, MUZ İLE DOLDURULUR. ÜZERİNE KARAMEL VE FINDIKLA HAZIRLANAN KROKANLA SERVİS EDİLİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder