Güncel

Güncel Konular

Muzlu Ananaslı Kek Tarifi

Ver Fırına Yarışmacılarından Görkem Doğan'ın Muzlu Ananaslı Kek Tarifi ve Hazırlanışı;

MALZEMELER
2 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
YARIM PAKET KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ TARÇIN
1+1/3 SU BARDAĞI ŞEKER
3 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
2/3 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
1 ADET ANANAS
2 ADET MUZ
3 ADET YUMURTA
1 PAKET VANİLYA
YAPILIŞI
ANANASLARIN BİR KISMINI KÜP KÜP BİR KISMINI JÜLYEN DOĞRAYIN VE 180 DERECEDE 15-20 DAKİKA FIRINLAYIN. YUMURTA VE ŞEKERİ ÇIRPIN, SIVI YAĞI EKLEYİN. DAHA SONRA BU KARIŞIMA MUZU RENDELEYİN YA DA PÜRE YAPIN, EKLEYİN. KURULARI BİR KAPTA KARIŞTIRIP SIVI KARIŞIMA SPATULAYLA KARIŞTIRIN. EN SON KÜP OLAN ANANASLARI EKLEYİN, JÜLYEN DOĞRADIKLARINIZI KEK KALIBININ TABANINA EKLEYİN VE KARIŞIMI DÖKÜP 170 DERECEDE 40 DAKİKA PİŞİRİN.
Muzlu Ananaslı Kek Tarifi Reviewed by OK Medya on 05:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.