Güncel

Güncel Konular

Sade Dondurma Tarifi

29 Mayısta Pasta Börek Programında Yapılan Sade Dondurma Tarifi ve Yapılışı;

Malzemeler
5 su bardağı süt
12 çorba kaşığı şeker
7 gr. mahlep
Yapılışı
Süt bir tencereye alınır,
60-65 dereceye kadar ısıtılır,
Bu arada şeker ve mahlep karıştırılır,
Yeterli ısıya gelen süte eklenir ve karıştırarark pişirilir,
10-15 dakika pişen dondurma geniş bir kapta buzdolabına alınır,
dolapta saat başı karıştırılmalı kenarında buz oluşmaması için.
Sade Dondurma Tarifi Reviewed by OK Medya on 01:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.