Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi
Ver Fırına Yarışmacılarından Okan Karadeniz'in Yaptığı Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi ve Yapılışı;
MALZEMELER500 GR UN
300 ML SU
1 TUTAM TUZ
3 ADET YUMURTA
KASAP SUCUĞU
KAŞAR
TAZE KEKİK
4 ADET DOMATES
ÇÖREK OTU
ANASON TOHUMU
TARHUN OTU
SUSAM
1 DEMET FESLEĞEN
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI (HAMUR İÇİN)
100 GR ZEYTİNYAĞI (SOSLAR İÇİN)
35 GR MAYA
HAZIRLANIŞI
MAYA, SU, TUZ VE 2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞINI PİZZA HAMURU HALİNE GETİRİP İNCE AÇIN, DİNLENDİRİN. ÜZERİNE DOMATES SOS VE ZEYTİNYAĞI İLE FESLEĞENİ ROBOTTA ÇEKEREK PESTO SOS YAPIN.ARDINDAN HAMURU İNCECİK AÇIN PİZZA AÇAR GİBİ İÇERİSİNE DOMATES İLE YAPTIGIMIZ PESTOYU ONUN ÜZERİNEDE SUCUK VE RENDE KAŞARLARI DİZİYORUZ VE RULO YAPTIKTAN SONRA ÜZERİNE YUMURTA SÜRÜN. ANASON, ÇÖREK OTU VE SUSAM SERPİN. 200 DERECEDE ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi
Reviewed by OK Medya
on
06:48
Rating:
Hiç yorum yok: