Güncel

Güncel Konular

Passtırmalı Rulo Börek Tarifi

26 Haziranda Ardanın Mutfağı Programında Yapılan Passtırmalı Rulo Börek Tarifi ve Yapılışı;

Malzemeler
2 adet günlük yufka
250 gr çemensiz pastırma
2 ad sivri biber
2 ad domtes-soyulmuş,çekirdekleri çıkarılmış
1 su bardağı rende kaşar peyniri
Sıvı harç için
½ su bardağı süt
½ su bardağı soda
1 ad yumurta
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Sıvı harç için tüm malzemeleri bir kasede çırpın.
Yufkalardan ikisini yan yana tezgahınıza serin, sıvı harçtan fırça yardımıyla üzerine sürün
Bir sıra pastırma serin, doğradığınız biber ve domateslerden serpiştirin ve kaşar peynirini serpip rulo yapın. Kendi etrafında dolayın.
Fırın tepsisine yerleştirin kalan harcı üzerine sürün, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 -50 dakika pişirin.
Passtırmalı Rulo Börek Tarifi Reviewed by OK Medya on 08:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.