Arda’nın Mutfağı Kremalı Mantarlı Et Tarifi
Arda’nın Mutfağı Programında Yapılan Kremalı Mantarlı Et Tarifi ve Yapılışı;
Malzemeler300 gram dana bonfile
15-20 adet kültür mantarı
2-3 diş sarımsak
2 su bardağı krema
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Bonfileleri ince uzun şeritler halinde kesin.
Mantarları ince kesin. Sarımsağı kıyın.
Bir tavaya zeytinyağı ekleyip kızdırın.
Mantarı ilave edip dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin.
Sarımsakları ekleyin, kavurun.
Krema ve baharatları ekleyip 5-10 dakika kısık ateşte tıkırdatın.
Ayrı bir tavada, tava iyice kızdıktan sonra tuz ve karabiberle lezzetlendirdiğiniz etleri dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin ve sıcak servis edin.
Arda’nın Mutfağı Kremalı Mantarlı Et Tarifi
Reviewed by OK Medya
on
02:44
Rating:
Hiç yorum yok: