Güncel

Güncel Konular

Arda’nın Mutfağı Kremalı Mantarlı Et Tarifi

Arda’nın Mutfağı Programında Yapılan Kremalı Mantarlı Et Tarifi ve Yapılışı;

Malzemeler
300 gram dana bonfile
15-20 adet kültür mantarı
2-3 diş sarımsak
2 su bardağı krema
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Bonfileleri ince uzun şeritler halinde kesin.
Mantarları ince kesin. Sarımsağı kıyın.
Bir tavaya zeytinyağı ekleyip kızdırın.
Mantarı ilave edip dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin.
Sarımsakları ekleyin, kavurun.
Krema ve baharatları ekleyip 5-10 dakika kısık ateşte tıkırdatın.
Ayrı bir tavada, tava iyice kızdıktan sonra tuz ve karabiberle lezzetlendirdiğiniz etleri dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin ve sıcak servis edin.
Arda’nın Mutfağı Kremalı Mantarlı Et Tarifi Reviewed by OK Medya on 02:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.