Güncel

Güncel Konular

Nursel’in Mutfağı Vişneli Ekmek Tarifi

Nursel’in Mutfağı Programında Yapılan Vişneli Ekmek Tarifi ve Yapılışı;

Malzemeler
1 kilo vişne.
1 su bardağı şeker.
1 tane köy ekmeği.
4 yemek kaşığı tereyağı
yarım su bardağı ceviz.
Yapılışı
Vişne tencereye alınır. Şekeri konur ve reçeli pişirilir. Kıvama gelince ocaktan alınır. İçindeki vişne taneleri kevgirle alınır. Suyu kullanılacaktır.
Köy ekmeği dilimlenir. Eritilen tereyağında arkalı önlü çevrilerek kızartılır ve sunum tabağına dizilir.
Ekmekler ılıyınca üzerine pişirilen vişnenin suyu gezdirilir. Ayrılan vişne taneleri ile süslenip isteğe bağlı olarak ceviz serpilir ve servise hazırdır.
Nursel’in Mutfağı Vişneli Ekmek Tarifi Reviewed by OK Medya on 07:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Site Talha Azam Tarafından Blogger Alt Yapısı Kullanılarak Hazırlanmıştır.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.