Rüzgar Gülü Milföy Tarifi
Ver Fırına Programında Yapılan Rüzgar Gülü Milföy Tarifi ve Hazırlanışı;
MALZEMELER2 ADET MİLFÖY
3 ADET ÇİLEK
KREMASI İÇİN
250 GR SÜT
62 GR ŞEKER
20 GR NİŞASTA
1 ÇAY KAŞIĞI VANİLYA
1 YUMURTA SARISI
ÜZERİ İÇİN
YUMURTA SARISI
HAZIRLANIŞI
MİLFÖYLERİ ENLEMESİNE ORTADAN KESİP 4 ADET KARE MİLFÖY YAPIN.
KÖŞE KISIMLARINDAN HİZA ALARAK MİLFÖYLERİN 4 KÖŞESİNİ DE KESİN AMA KOPARTMAYIN.
KREMA MALZEMELERİNİN HEPSİNİ TENCEREYE ALIP PİŞİRİN. KARIŞTIRARAK KREMA ELDE EDİN VE 3-4 DAKİKA MİKSERLE ÇIRPARAK SOĞUTUN.
MİLFÖYLERİNİZİN ORTA KISMINA 1’ER TATLI KAŞIĞI KREMADAN KOYUN VE KÖŞE KISIMLARINDAN 1’ER PARÇASINI İÇE DOĞRU KATLAYIN VE 1’ER DİLİM ÇİLEK KOYUN. YUMURTA SARISI SÜRÜP 210 DERECE FIRINDA PİŞİRİN.
Rüzgar Gülü Milföy Tarifi
Reviewed by OK Medya
on
21:21
Rating:
Hiç yorum yok: